Over ons

Welkom bij DeBomenWinkel.be

Wij zijn Jef & Amke, 28 jaar, net getrouwd en we wonen in hartje Kempen, Geel. Al een aantal jaar hebben we de droom om samen een bedrijf te starten en eindelijk is het zover!

Met DeBomenWinkel.be willen we ervoor zorgen dat mensen hun eigen groene omgeving kunnen creëren om het kleine geluk in het leven meer te appreciëren. Om levenslang te kunnen genieten van éénzelfde boom en deze te zien uitgroeien tot een prachtexemplaar.

Wij zorgen voor mooie, kwalitatieve bomen en leveren deze tot bij jou thuis waar je zelf de handen uit de mouwen kan steken om deze te planten (of wij zetten de bomen voor jou)! Heel bewust kiezen we ervoor om bomen in pot aan te bieden omdat deze zowel in de zomer als in de winter gezet kunnen worden. Je kan dus op elk moment beslissen om je tuin onder handen te nemen!

Bomen worden steeds vaker als last aanzien, we willen dit graag veranderen door op een makkelijke en toegankelijke manier de juiste boom op de juiste plaats bij de juiste persoon te krijgen en zo het positieve gevoel van het groen terug te brengen

jef en amke de bomenwinkel 1

Leer Jef kennen!

Jef groeide op in het tuinbouwbedrijf van zijn ouders waar hij al van jongs af aan meehielp. Het ondernemerschap en de gedrevenheid dat komt kijken bij het runnen van een eigen onderneming werd er dus met de paplepel ingegeven. Naarmate hij ouder werd, groeide zijn interesse voor de tuinbouw en toen we vijf jaar geleden in Australië per toeval terecht kwamen bij Steve, die een bedrijf runde gespecialiseerd in bomen, ontstond de echte passie voor bomen.

Door dagelijks bezig te zijn met aanplant, verzorging en ziektebestrijding van bomen breidde Jef zijn kennis aanzienlijk uit over boomverzorging. Bovendien volgde hij de ETW cursus om officieel erkend te worden als European Tree Worker en intussen kunnen we zeggen dat hij expert is op vlak van inheemse boomsoorten.

Het idee om een bedrijf te starten dat zich specialiseert in bomen was dus voor de hand liggend en toen we een pand vonden om ook de kwekerij te starten, was de eerste stap gezet.

jef de bomenwinkel

Leer Amke kennen!

Amke heeft de perfecte aanvulling op de kennis en handigheid van Jef, want zij neemt alle administratieve en creatieve zaken voor haar rekening. Met haar studies TEW, gespecialiseerd in innovatie en ondernemerschap, heeft ze de ideale basis om het bedrijf in goede banen te leiden. Ze deelt de passie voor de natuur en houdt ervan om creatief aan de slag te gaan met tuinen om deze om te vormen tot een groene oase.

Er is niets zo zalig als in je eigen tuin te kunnen genieten in de schaduw van een prachtige boom, het lentegevoel te krijgen door het zien van de eerste bloesems of in de herfst eekhoorns, egels & vogels te zien verschijnen die de zaden van de bomen komen hamsteren.

Amke

Ben je op zoek naar advies?

Twijfel je over je keuze of heb je nog vragen over onze service?