Andere leibomen

Heb je een andere leiboom op het oog en staat deze niet op onze website? Neem dan even rechtstreeks contact op via ons contactformulier. Wij hebben nog een reeks andere soorten beschikbaar, maar slechts in beperkte aantallen. Aantal voorbeelden: - Acer rubrum Oktober Glory (rode esdoorn) - Carpinus betulus (haagbeuk) - Magnolia kobus (magnolia met witte bloem) - Pyrus calleryana Chanticleer (sierpeer) - Platanus hispanica in dakvorm (dakplataan) - ...
Geschikt voor kleine, middelgrote en grote tuinen
Hoogte:

3-4m

Omtrek stam:

10-14cm

incl. btw

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Meer info

Koop nu minimaal 3 bomen of fruitboompakketten en ontvang de bijhorende basis aanplantpakketten (t.w.v. €119,85) er gratis bij.

 

Eigenschappen

Levering

Na het plaatsen van de bestelling worden de bomen binnen de drie weken bij jouw thuis bezorgd. Je ontvangt vooraf een mail met alle informatie over de levering. Past de datum van levering niet, dan spreken we een nieuw moment af (weekend ook mogelijk). Alle leveringen in Vlaanderen zijn volledig gratis.

Plaatsing

Voor het plaatsen van de bomen kan je gebruikmaken van onze  aanplantservice of je kan ervoor kiezen om ze zelf aan te planten. Doordat wij ook bomen in pot kweken, is de aanplant het hele jaar door mogelijk.

Kwaliteit kan je zien, voelen en ruiken