Appelboom pakket

Malus domestica Jonagold/Granny Smith

TIJDELIJK UITVERKOCHT - Dit fruitboom pakket bestaat uit twee laagstam appelbomen. Kies hieronder voor de cultivar Jonagold of Granny Smith en geniet elk jaar van je eigen gekweekte appels.

Het standaard aanplantpakket dat je mee kan bestellen, bevat materiaal en grondstoffen om beide bomen aan te planten.

Geschikt voor kleine, middelgrote en grote tuin
Zon
Eetbare vruchten
Opvallende witte lentebloesems
Bijen
Vlinders & vogels

Vanaf:  94,95 incl. btw

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Meer info

Koop nu minimaal 3 bomen of fruitboompakketten en ontvang de bijhorende basis aanplantpakketten (t.w.v. €119,85) er gratis bij.

De appelboom of Malus domestica is een laagstam fruitboom die niet alleen geschikt is voor grotere tuinen, maar ook perfect geplaatst kan worden in een kleine tuin aangezien dit pakket bestaat uit twee laagstammen. De boom heeft een gemiddelde groeisnelheid en geeft elk jaar opnieuw eetbare vruchten. Kies voor de groene Granny Smith of de frisse Jonagold. Heb je dus zin om je eigen fruit te kweken? Dan zijn deze laagstam appelbomen perfect!

In mei staat de Malus domestica in bloei en verschijnen er prachtige wit-roze bloemen. Deze zorgen na de winter voor het eerste lentegevoel in je tuin. Bovendien trekken ze bijen, vlinders en vogels aan. De kleurrijke bloemen zijn een échte blikvanger en van zodra de bloemen verdwijnen, beginnen de appels zich stilaan te vormen.

De vruchten groeien gedurende de zomer en zijn in september klaar om geplukt te worden. Dan kan je genieten van zelfgekweekte, zoete en sappige appels!

Eigenschappen

 • Bloeiperiode
  jan feb mrt apr mei jun juli aug sep okt nov dec
  x
 • Groeisnelheid
  traag gemiddeld snel
  x
 • Ondergrond

  De malus domestica kan zowel op kleigrond groeien als ook op leem- of zandgrond (en alles daartussenin) en prefereert een zure ondergrond.

  – De appelboom verdraagt geen verharding

Levering

Na het plaatsen van de bestelling worden de bomen binnen de drie weken bij jouw thuis bezorgd. Je ontvangt vooraf een mail met alle informatie over de levering. Past de datum van levering niet, dan spreken we een nieuw moment af (weekend ook mogelijk). Alle leveringen in Vlaanderen zijn volledig gratis.

Plaatsing

Voor het plaatsen van de bomen kan je gebruikmaken van onze  aanplantservice of je kan ervoor kiezen om ze zelf aan te planten. Doordat wij ook bomen in pot kweken, is de aanplant het hele jaar door mogelijk.

Kwaliteit kan je zien, voelen en ruiken