Perenboom pakket

Pyrus communis Conference

Dit fruitboompakket bestaat uit twee laagstam perenbomen van de subsoort Conference. De Pyrus communis Conference of de gewone perenboom is een laagstam fruitboom met piramidevormige kruin die geschikt is voor zowel grote als kleine tuinen.
Geschikt voor kleine, middelgrote en grote tuin
Zon
Opvallende witte lentebloesems
Bijen
Vlinders & vogels

Vanaf:  94,95 incl. btw

Meer info

Koop nu minimaal 3 bomen of fruitboompakketten en ontvang de bijhorende basis aanplantpakketten (t.w.v. €119,85) er gratis bij.

De Pyrus communis is een voorjaarsbloeier en staat vanaf half april in bloei. Net zoals de appelboom of sierpeer, heeft ook de perenboom prachtige witte bloesems die bijen en vlinders aantrekt.

Na de bloei zullen de bloemen verdwijnen en zullen ze doorheen de zomer uitgroeien tot volwaardige peren. Vanaf midden september zijn deze dan klaar om geoogst te worden. De cultivar ‘Conference’ is een specifieke soort waaraan zoete, sappige en grote vruchten groeien. De peren zijn ideaal om uit de hand te eten of om te verwerken in een gerecht. Koop dus een Pyrus communis laagstam en geniet elk jaar van je eigen kweek!

Eigenschappen

 • Bloeiperiode
  jan feb mrt apr mei jun juli aug sep okt nov dec
  x
 • Groeisnelheid
  traag gemiddeld snel
  x
 • Ondergrond

  De pyrus communis kan zowel op kleigrond groeien als ook op leem- of zandgrond (en alles daartussenin) en prefereert een kalkrijke ondergrond.

  – Verdraagt geen volledige verharding, enkel halfverharding kan wel (wandelpaden, grind, etc)

Levering

Na het plaatsen van de bestelling worden de bomen binnen de drie weken bij jouw thuis bezorgd. Je ontvangt vooraf een mail met alle informatie over de levering. Past de datum van levering niet, dan spreken we een nieuw moment af (weekend ook mogelijk). Alle leveringen in Vlaanderen zijn volledig gratis.

Plaatsing

Voor het plaatsen van de bomen kan je gebruikmaken van onze  aanplantservice of je kan ervoor kiezen om ze zelf aan te planten. Doordat wij ook bomen in pot kweken, is de aanplant het hele jaar door mogelijk.

Kwaliteit kan je zien, voelen en ruiken